Cyklistická časovka, která nesmí chybět ve Vaší sbírce závodů.

Výsledky 18.ročníku, odkaz na fotogalerii

20.05.2012 08:29

Děkujeme všem závodníkům za účast v 18.ročníku časovky, ve kterém nám včera opět nadmíru přálo počasí. Stanovisko Policie ČR, že závod takového charakteru by se měl podle jejich názoru konat na uzavřené trati, nás donutil využít jen podstatně zkrácené trati na místních komunikacích. Délka okruhu byla 4 km, všichni závodníci odstartovali s minutovým intervalem do 1. okruhu a po projetí posledního závodníka cílem se tento scénář zopakoval jako 2.kolo časovky. Ivo Zejda z Moravské Slavie Brno si jako obvykle "zapomněl doma kolo" a přijel si trasu proběhnout. Na něj se stanovisko PČR nevztahuje, takže mohl běžet celou silniční trasu v délce zhruba 20 km.

Všechno by šlo jako po drátkách, kdyby mě při sčítání časů obou kol nepostihla ztráta matematické formy. Včera by ze mě moje učitelka matematiky na ZŠ asi neměla radost. Časy se sčítaly ručně a podle výsledného součtu proběhlo i vyhlášení vítězů. Až při pozdějším zadávání mě tabulkový procesor v několika případech usvědčil z omylu. Chci se proto omluvit  závodníkům, kterým jsem výsledný čas spočítal špatně (a je zajímavé, že i v dnešní době šetření a škrtů jsem ve všech případech na časech štědře přidával). V oficiální výsledkové listině díky tomu dochází k tomuto posunutí:

V kategorii Muži-MTB se Radek Brázda ze 4.místa posouvá na dělené 3.místo a v kategorii Muži vet.-MTB se Jaroslav Maršálek posouvá z 11. na 10.místo.

Odkaz na oficiální výsledky je zde. Děkuji za odkaz na fotogalerii Tereze Procházkové, podle jejího vzkazu v Návštěvní knize jí můžete napsat o konkrétní fotku. Další fotky jsou od Staňky Pudelkové a protože fotila pilně, tak ještě jedny fotky.

 

Letošní ročník byl bohužel derniérou závodu, protože jsme přišli o možnost uspořádat závod na trati, která se nám pro takový závod líbí a dělá ho přitažlivým i pro závodníky. Všem účastníkům děkujeme za přízeň, v mnohých případech dlouholetou.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode